QR-Kassa Doneren Overal donaties ontvangen

Doneren

ANBI Organisaties Wij ondersteunen u graag

U als ANBI Organisatie heeft een belang om zoveel mogelijk donaties te ontvangen. Wij als betaaloplossing leverancier willen zoveel mogelijk betalingen verwerken.

Uiteraard is het maken van winst voor ons een doelstelling. Echter zijn wij ons ook zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoording, en helpen u dan ook graag om met onze hulpmiddelen zoveel mogelijk donaties te ontvangen.

Gratis ondersteuning Snel van start

Aangezien uw organisatie druk genoeg is met het realiseren van uw doelstellingen, bieden wij u graag aan om een vliegende start te maken met het ontvangen van donaties.

Zodra u bij ons een account heeft aangemaakt gaan wij voor u aan de slag om een donatiepagina te maken voor uw website.

Daarnaast maken wij voor u een flyer welke u kunt ophangen op uw locatie of bijvoorbeeld uit kunt printen en op iedere gewenste plek kunt tonen aan potentiële donateurs. Dit doen wij gratis.

Klik op de afbeelding

handen_klein

Slechts € 0,25 per donatie Inclusief BTW

Ongeacht het aantal donaties wat u ontvangt en het bedrag wat gedoneerd wordt, berekenen wij uitsluitend €0,25 per transactie.

Dus indien er €10,= gedoneerd wordt ontvangt u €9,75, als er €100,= gedoneerd wordt ontvangt u €99,75 etc.

Anbi Organisatie aanmelden

Meld nu gratis uw ANBI organisatie aan.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, neem dan gerust even contact met ons op via +31 (0)88 - 444 54 00, wij helpen u graag.

Na aanmelding, nemen wij contact op

Nadat u uw organisatie heeft aangemeld, en al uw gegevens zijn aangeleverd, nemen wij contact met u op zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw Donatieflyer en Donatielink zo snel mogelijk geactiveerd worden.

 

AnbiStatusRegisterLogo21
logos_banken

Geld op uw rekening 100% Veilig

Voor iedere donatie wordt een QR-Code aangemaakt die is gekoppeld aan uw account. Aan uw account wordt uw bankrekening gekoppeld. U ontvangt de gelden via een derdengeldenrekening op uw eigen bankrekening.