Collecteren Gebruikt u al QR-Kassa?

Donaties ontvangen met QR-Kassa

Langs de deuren om zoveel mogelijk donaties te ontvangen voor het goede doel. Daar wordt naar gestreefd bij het collecteren. Jammer genoeg lopen de collectanten vaak tegen het feit aan dat mensen geen contant geld in huis hebben. Een gemiste kans, toch weer een paar euro misgelopen. Na een tijdje hebben de collectanten toch aardig wat geld weten op te halen, maar zo een volle bus met contant geld geeft geen veilig gevoel op straat. Dit is vervelend en niet nodig. Donaties ontvangen gaat veilig, simpel en snel met QR-Kassa.

 

Doneren met enkel een mobiele telefoon

QR-Kassa neemt deze zorgen bij u weg door donateurs te laten doneren met hun mobiele telefoon. U kunt ervoor kiezen om donaties te ontvangen met uw mobiele telefoon of met een afgedrukte QR-code. Allebei de varianten zorgen ervoor dat donateurs niet met contant geld hoeven te betalen en het geeft de collectant een veiliger gevoel op straat.

 

Donaties ontvangen met een mobiele telefoon

Het is nu mogelijk om met hetgeen wat u altijd bij de hand heeft, uw mobiele telefoon, donaties op te halen. Door in de QR-Kassa omgeving het te gewenste bedrag in te typen, verschijnt er een QR-code. De donateur scant de QR-code met zijn of haar mobiel en rond de betaling af in zijn of haar vertrouwde bankomgeving. Er verschijnt een groene vink door de QR-code op uw scherm, als de donatie is ontvangen.

 

Donaties ontvangen met een QR-code afdruk

De meest geschikte manier om donaties te ontvangen is de afgedrukte QR-code. Deze QR-code is zo in te stellen dat donateurs, na het scannen van de code, zelf het gewenste bedrag in vullen. Het betaalproces gaat verder hetzelfde als bij een QR-code met een vast bedrag, veilig en snel in de vertrouwde bankomgeving. De QR-code kunt u op elk gewenst materiaal laten afdrukken. Laat de QR-code afdrukken als een sticker en plak hem op de collectebussen. Op deze manier heeft de donateur de keus om contant geld te doneren of een gewenst bedrag over te maken.

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

qr-kassa-mobiele-telefoon-als-betaalterminal

Monteurs

Als monteur wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

Loodgieters

Als loodgieter komt u op verschillende locaties. Het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en/of rioleringen…

slotenmaker-mobiel-betalen

Slotenmakers

Als slotenmaker wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

nick-hillier-ozKgHSxluxQ-unsplash

Foodtrucks

Een foodtruck onderhouden kost tijd en geld. Inkopen, standplaats, vergunningen en niet te vergeten de manier van betalingen ontvangen.