Foodtrucks Gebruikt u al QR-Kassa?

De betaaloplossing voor Foodtrucks

Een foodtruck onderhouden kost tijd en geld. Inkopen, staan plek, vergunningen en niet te vergeten de manier van betalingen ontvangen. Hoe u de betalingen ontvangt is natuurlijk helemaal afhankelijk van de plek waar u met de foodtruck staat. 

Op een festival gaat de betaling vaak via de organisatie. Hier worden in de meeste gevallen munten voor gebruikt, al kunt u bij steeds er festivals pinnen. In het geval van een festival heeft u zelf weinig in te brengen over de betalingsmogelijkheden. 

Ingehuurd worden door een opdrachtgever geeft meer ruimte om zelf te bepalen hoe u betalingen ontvangt. Dit is ook het geval bij het rechtstreeks verkopen aan consumenten. De makkelijkste manier om hierbij geld te ontvangen is contant geld. Het is snel, geen extra kosten en u hoeft geen transactiekosten af te staan. Daarentegen hebben consumenten in veel gevallen geen contant geld op zak. En als zij dat wel hebben, ligt er een heleboel contant geld in uw foodtruck. Wat geen veilig gevoel geeft. 

Het grootste gedeelte van de consumenten pinten er zijn tegenwoordig genoeg pin oplossingen die toepasbaar zijn voor foodtucks. Wel blijft het feit dat hier hoge kosten aan verbonden zitten, zoals aanschafkosten voor de betaalautomaten, maandelijkse kosten en transactiekosten.

 

Geen aanschafkosten

QR-Kassa biedt een nieuwe digitale betaalmogelijkheid waar minder kosten aan verbonden zijn. Geen aanschafkosten voor betaalautomaten en geen maandelijkse kosten. Het enige wat u betaalt zijn de transactiekosten.

Met QR-Kassa hoeft u geen betaalautomaat meer aan te schaffen. Het enige wat u nodig heeft is een mobiele telefoon. Hiervan maakt u een betaalterminal. Simpel en efficiënt, want u kunt zoveel mobiele telefoons activeren als betaalterminals als u maar wilt.

Snel, simpel en veilig

Met uw mobiele betaalterminal kunt u snel, simpel en veilig betalingen ontvangen. U voert het gewenste bedrag in en er verschijnt een QR-code. De klant scant deze QR-code met zijn of haar telefoon en rond de betaling af in de vertrouwde bankomgeving. 

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

qr-kassa-mobiele-telefoon-als-betaalterminal

Monteurs

Als monteur wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

stucadoor-qr-kassa-small

Stukadoors

Met QR-Kassa kunt u als stukadoor direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Uw mobiel wordt uw veilige kassa.

evenementen

Evenementen

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor evenementen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig.

beurs_kraampjes

Beurzen

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor beurzen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig.