Bezorgers Gebruikt u al QR-Kassa?

Uw bezorgers veilig over straat met QR-Kassa

pizza-bezorgers-ontvangt-betaling-aan-de-deur-qr-kassa

Er worden steeds meer bestellingen aan de deur afgeleverd en afgerekend. Maar al die bezorgers die met contant geld over straat gaan, dat is voor u als ondernemer een enorm risico. Het risico van diefstal is voor u en uw bezorgers hoog. QR-Kassa komt met dé oplossing. Door de mobiele telefoon in enkele klikken om te toveren in een veilige kassa kunnen bezorgers altijd en overal betalingen ontvangen. De aanschaf van betaalapparaten is niet nodig. Iedere bezorger kan zijn of haar eigen mobiel gebruiken. In een handomdraai is de telefoon een veilige kassa.

Cash is verleden tijd, want iedere bezorger heeft altijd zijn eigen kassa op zak!

 

Eindeloos betaalgemak

QR-Kassa is niet alleen veilig, het is ook voor de klant gemakkelijk en prettig in gebruik. Wanneer een bezorger aan de deur wil afrekenen geeft hij het gewenste bedrag in op zijn mobiele telefoon. De bezorger presenteert de QR code aan de klant die vervolgens in de eigen vertrouwde bankapp de betaling doet. Zowel de klant als de bezorger ontvangen direct een bevestiging. Eenvoudiger wordt het niet.

QR-Kassa vereist geen extra hardware, het is niet nodig om extra apparatuur aan te sluiten op de mobiel. Dat maakt QR-Kassa dé ideale betaaloplossing voor bezorgers.

Eenvoudig te implementeren

qr-kassa

QR-Kassa is eenvoudig te implementeren binnen uw organisatie, groot of klein. De bezorger kan overal met iedereen afrekenen en de betaling verschijnt direct in de back-office van QR-Kassa. Werkt u al met een (online) betaalsysteem? Geen probleem! QR-Kassa is te combineren met uw bestaande betaalsystemen.

De gegevens uit QR-Kassa zijn eenvoudig in uw bestaande betaalsystemen te importeren. Dit maakt QR-Kassa een voordelige oplossing die zonder enige investering geïmplementeerd kan worden.

QR-Kassa een voordelig alternatief

Rekenen uw bezorgers maar af en toe af aan de deur omdat het merendeel van de bestellingen al online betaald is? Ook dan is QR-Kassa ideaal. U betaalt voor QR-Kassa geen abonnementsgeld en u kunt zonder kosten zoveel bezorgers voorzien van een kassa als u maar wilt.  U betaalt alleen voor succesvolle transacties. Dus ook wanneer QR-Kassa maar bij een klein percentage van de bezorgingen gebruikt wordt is het een voordelig alternatief.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan naar een van onze workshops. Wij demonstreren hoe eenvoudig u gebruik kunt maken van QR-Kassa. Wilt u niet wachten en direct aan de slag? Maak dan een gratis account aan en laat uw bezorgers morgen al betalingen met QR-Kassa ontvangen.

 

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

cafe

Café

Afrekenen in het café. Dat gaat nu met contact geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar betaaloplossing voor u…

schilder-mobiel-betalen-qr-kassa

Schilders

Als schilder geeft u iedere ruimte weer een nieuwe look. Daarna wilt u natuurlijk direct afrekenen. Dat kan met QR-Kassa, de ideale betaaloplossing voor schilders.

Doneren

Hoe gaat u zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel? Een sportdag organiseren, spullen verkopen of uw donatie webpagina promoten?

Loodgieters

Als loodgieter komt u op verschillende locaties. Het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en/of rioleringen…