Monteurs Gebruikt u al QR-Kassa?

Direct uw geld met QR-Kassa

qr-kassa-mobiele-telefoon-als-betaalterminal

CV-monteur, automonteur, onderhoudsmonteur, storingsmonteur, installatiemonteur en ga zo maar door. Wat voor monteur u ook bent, uw specialisme is uw focus. Als monteur wilt u natuurlijk ook betaald worden voor uw vakwerk, het liefst zo snel en makkelijk mogelijk en met zo min mogelijk administratieve rompslomp.   Daarom is er nu QR-Kassa. Met uw telefoon als veilige kassa kunt u direct met uw klant afrekenen nadat uw klus erop zit. QR-Kassa is dé simpele, veilige en ideale oplossing voor vakmensen als u.   

 

Altijd en overal uw kassa op zak

Met QR-Kassa kunt u op locatie altijd direct afrekenen met uw klant. QR-Kassa is eenvoudig in gebruik en kan op iedere mobiel gebruikt worden. U hoeft niet te investeren in dure apparatuur of ingewikkelde bluetooth verbindingen te maken met randapparatuur. Meer dan uw mobiel heeft u niet nodig. Heeft u (tijdelijk) meer QR-kassa’s nodig, dan kunt u – heel simpel en geheel gratis- meer telefoons activeren als kassa. U betaalt geen aansluit- of abonnementskosten en betaalt alleen voor geslaagde transacties.  Uw klanten scannen de code en betalen snel, simpel en veilig met hun eigen mobiele telefoon in de vertrouwde bankapp. De betaling is direct gedaan.  

 

Hoe werkt QR-Kassa?

Wilt u afrekenen met uw klant? Voer dan het gewenste bedrag in op uw mobiele telefoon. De QR-code verschijnt in uw scherm. Vervolgens scant uw klant de code met zijn of haar mobiel en voltooit de betaling veilig in de bankapp. Wanneer de betaling succesvol is, zien u en uw klant dat op het scherm van de telefoon. De betaling is geslaagd! U kunt de betaling uiteraard ook direct terugvinden in uw QR-kassa backoffice. Bent u geïnteresseerd? Kom dan naar een van onze workshops. Wij demonstreren hoe eenvoudig u gebruik kunt maken van QR-Kassa. Wilt u niet wachten en direct aan de slag? Maak dan een gratis account aan en ontvang vandaag nog u eerste betaling met QR-Kassa.

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

Loodgieters

Als loodgieter komt u op verschillende locaties. Het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en/of rioleringen…

Doneren

Hoe gaat u zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel? Een sportdag organiseren, spullen verkopen of uw donatie webpagina promoten?

glazenwasser-mobiel-betalen-qr-kassa

Glazenwassers

Als glazenwasser komt u op verschillende locaties. Het schoonmaken van ramen, kozijnen en/of gevelbekleding hebben uw focus.

evenementen

Evenementen

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor evenementen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig.