Strandtenten Gebruikt u al QR-Kassa?

Mobiel afrekenen bij elk strandbedje

Afrekenen in uw strandtent. Dat gaat nu met contact geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar betaaloplossing voor u, QR-Kassa. Deze betaaloplossing werkt kostenbesparend en is zeer eenvoudig in gebruik. 

Met QR-Kassa betaalt uw klant met hetgeen wat zij altijd bij de hand heeft, zijn of haar mobiel. Het enige wat u nodig heeft is uw mobiele telefoon. Alle andere apparaten zijn simpel weg niet meer nodig. Simpel en efficiënt, want u kunt zoveel mobiele telefoons activeren als u maar wilt.

Zoveel betaalterminals als u maar wilt

Een mobiel activeert u eenvoudig door in uw persoonlijke account de activatie QR-code te scannen. Met deze code kunt u zoveel mobiele telefoons als betaalterminals activeren als u maar wilt. Zo kan iedere medewerker zijn of haar eigen telefoon gebruiken als betaalterminal.

Elke mobiele terminal kunt u koppelen aan een locatie. Zo kunt u als locatie een tafelnummer noteren. Via uw account kunt u live zien wanneer er betalingen binnenkomen op welke locatie, oftewel van welk tafelnummer.

Hoe werkt QR-Kassa?

Met uw mobiele betaalterminal kunt u zoveel betalingen ontvangen als u maar wilt. U typt het gewenste bedrag in wat de klant moet betalen. Er verschijnt een QR-code in uw scherm. De klant scant deze QR-code met zijn of haar mobiele telefoon. Vervolgens wordt de betaling voltooid in de vertrouwde bankapp. De groene vink door de QR-code geeft aan dat de betaling is ontvangen. Alle betalingen en meer belangrijke informatie zijn terug te vinden in uw persoonlijke account.

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

evenementen

Evenementen

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor evenementen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig.

Loodgieters

Als loodgieter komt u op verschillende locaties. Het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en/of rioleringen…

nick-hillier-ozKgHSxluxQ-unsplash

Foodtrucks

Een foodtruck onderhouden kost tijd en geld. Inkopen, standplaats, vergunningen en niet te vergeten de manier van betalingen ontvangen.

qr-kassa-mobiel-betalen-op-terras

Terrassen

Afrekenen op het terras. Dat gaat nu met contant geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar…