Café Gebruikt u al QR-Kassa?

Kostenbesparend en eenvoudig in gebruikklant-betaalt-barman-met-qr-kassa

Afrekenen in het café. Dat gaat nu met contact geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar betaaloplossing voor u, QR-Kassa. Deze betaaloplossing werkt kostenbesparend en is zeer eenvoudig in gebruik.  

Met QR-Kassa betaalt uw klant met hetgeen wat zij altijd bij de hand heeft, zijn of haar mobiel.  Het enige wat u nodig heeft is uw mobiele telefoon. Alle andere apparaten zijn simpel weg niet meer nodig. Simpel en efficiënt, want u kunt zoveel mobiele telefoons activeren als u maar wilt. 

 

Zoveel betaalterminals als u maar wilt

Een mobiel activeert u eenvoudig door in uw persoonlijke account de activatie QR-code te scannen. Met deze code kunt u zoveel mobiele telefoons als betaalterminals activeren als u maar wilt. Zo kan iedere medewerker zijn of haar eigen telefoon gebruiken als betaalterminal.  

Elke mobiele terminal kunt u koppelen aan een locatie. Zo kunt u als locatie een tafelnummer noteren. Via uw account kunt u live zien wanneer er betalingen binnenkomen op welke locatie, oftewel van welk tafelnummer. 

 

Hoe werkt QR-Kassa?  

Met uw mobiele betaalterminal kunt u zoveel betalingen ontvangen als u maar wilt. U typt het gewenste bedrag in wat de klant moet betalen. Er verschijnt een QR-code in uw scherm. De klant scant deze QR-code met zijn of haar mobiele telefoon. Vervolgens wordt de betaling voltooid in de vertrouwde bankapp. De groene vink door de QR-code geeft aan dat de betaling is ontvangen. Alle betalingen en meer belangrijke informatie zijn terug te vinden in uw persoonlijke account.   

 

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

schilder-mobiel-betalen-qr-kassa

Schilders

Als schilder geeft u iedere ruimte weer een nieuwe look. Daarna wilt u natuurlijk direct afrekenen. Dat kan met QR-Kassa, de ideale betaaloplossing voor schilders.

Loodgieters

Als loodgieter komt u op verschillende locaties. Het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en/of rioleringen…

qr-kassa-mobiel-betalen-op-terras

Terrassen

Afrekenen op het terras. Dat gaat nu met contant geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar…

Doneren

Hoe gaat u zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel? Een sportdag organiseren, spullen verkopen of uw donatie webpagina promoten?