Café Gebruikt u al QR-Kassa?

Kostenbesparend en eenvoudig in gebruikklant-betaalt-barman-met-qr-kassa

Afrekenen in het café. Dat gaat nu met contact geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar betaaloplossing voor u, QR-Kassa. Deze betaaloplossing werkt kostenbesparend en is zeer eenvoudig in gebruik.  

Met QR-Kassa betaalt uw klant met hetgeen wat zij altijd bij de hand heeft, zijn of haar mobiel.  Het enige wat u nodig heeft is uw mobiele telefoon. Alle andere apparaten zijn simpel weg niet meer nodig. Simpel en efficiënt, want u kunt zoveel mobiele telefoons activeren als u maar wilt. 

 

Zoveel betaalterminals als u maar wilt

Een mobiel activeert u eenvoudig door in uw persoonlijke account de activatie QR-code te scannen. Met deze code kunt u zoveel mobiele telefoons als betaalterminals activeren als u maar wilt. Zo kan iedere medewerker zijn of haar eigen telefoon gebruiken als betaalterminal.  

Elke mobiele terminal kunt u koppelen aan een locatie. Zo kunt u als locatie een tafelnummer noteren. Via uw account kunt u live zien wanneer er betalingen binnenkomen op welke locatie, oftewel van welk tafelnummer. 

 

Hoe werkt QR-Kassa?  

Met uw mobiele betaalterminal kunt u zoveel betalingen ontvangen als u maar wilt. U typt het gewenste bedrag in wat de klant moet betalen. Er verschijnt een QR-code in uw scherm. De klant scant deze QR-code met zijn of haar mobiele telefoon. Vervolgens wordt de betaling voltooid in de vertrouwde bankapp. De groene vink door de QR-code geeft aan dat de betaling is ontvangen. Alle betalingen en meer belangrijke informatie zijn terug te vinden in uw persoonlijke account.   

 

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

stucadoor-qr-kassa-small

Stukadoors

Met QR-Kassa kunt u als stukadoor direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Uw mobiel wordt uw veilige kassa.

qr-kassa-mobiele-telefoon-als-betaalterminal

Monteurs

Als monteur wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

P1150116

Collecteren

Langs de deuren om zoveel mogelijk donaties te ontvangen voor het goede doel. Daar wordt naar gestreefd bij het collecteren.

pizza-bezorger-qr-kassa

Bezorgers

Bezorgt u pakketten, maaltijden of misschien wel een gehele BBQ set? Wat u ook bezorgt, de vraag blijft: Hoe rekent uw klant af?