Glazenwassers Gebruikt u al QR-Kassa?

glazenwasser-mobiel-betalen-qr-kassaQR-Kassa voor glazenwassers

Als glazenwasser komt u op veel verschillende locaties. Het schoonmaken van ramen, kozijnen en/of gevelbekleding hebben uw focus. U levert snel en vakkundig goed werk af. Hoe handig zou het zijn als het afrekenen met de klant net zo snel zou gaan? Daar wilt u natuurlijk ook voor betaald worden, het liefst zo snel en makkelijk mogelijk en met zo min mogelijk administratieve rompslomp.

Daarom is er nu QR-Kassa voor glazenwassers. Met uw telefoon als veilige kassa kunt u direct met uw klant afrekenen nadat u de ramen weer streeploos schoongemaakt heeft. QR-Kassa is dé simpele, veilige en ideale oplossing voor vakmensen als u. 

 

Direct betalingen ontvangen

QR-Kassa maakt het mogelijk om direct betalingen te ontvangen. Dit is mogelijk op elke locatie, heel eenvoudig, met uw mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om een apart betaalapparaat aan te schaffen. Uw klanten betalen snel, simpel en veilig met hun mobiele telefoon in de vertrouwde bankapp. De betaling is direct gedaan.  

 

Altijd en overal uw kassa op zak

Met QR-Kassa kunt u op locatie altijd direct afrekenen met uw klant. QR-Kassa is eenvoudig in gebruik en kan op iedere mobiel gebruikt worden. U hoeft niet te investeren in dure apparatuur of ingewikkelde bluetooth verbindingen te maken met randapparatuur. Meer dan uw mobiel heeft u niet nodig. Heeft u (tijdelijk) meer QR-kassa’s nodig, dan kunt u – heel simpel en geheel gratis- meer telefoons activeren als kassa. U betaalt geen aansluit- of abonnementskosten en betaalt alleen voor geslaagde transacties.  Uw klanten scannen de code en betalen snel, simpel en veilig met hun eigen mobiele telefoon in de vertrouwde bankapp. De betaling is direct gedaan. 

 

Hoe werkt QR-Kassa?

Wilt u als glazenwasser afrekenen met uw klant? Voer dan het gewenste bedrag in op uw mobiele telefoon. De QR-code verschijnt in uw scherm. Vervolgens scant uw klant de code met zijn of haar mobiel en voltooit de betaling veilig in de bankapp. Wanneer de betaling succesvol is, zien u en uw klant dat op het scherm van de telefoon. De betaling is geslaagd! U kunt de betaling uiteraard ook direct terugvinden in uw QR-kassa backoffice. Bent u geïnteresseerd? Kom dan naar een van onze workshops. Wij demonstreren hoe eenvoudig u gebruik kunt maken van QR-Kassa. Wilt u niet wachten en direct aan de slag? Maak dan een gratis account aan en ontvang vandaag nog u eerste betaling met QR-Kassa.

 

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

cafe

Café

Afrekenen in het café. Dat gaat nu met contact geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar betaaloplossing voor u…

qr-kassa-mobiele-telefoon-als-betaalterminal

Monteurs

Als monteur wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

slotenmaker-mobiel-betalen

Slotenmakers

Als slotenmaker wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

qr-kassa-mobiel-betalen-op-terras

Terrassen

Afrekenen op het terras. Dat gaat nu met contant geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar…