Doneren Gebruikt u al QR-Kassa?

Een qr code maken voor donatie

Hoe gaat u zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel? Een sportdag organiseren, spullen verkopen of uw donatie webpagina promoten? In welk jasje het donatie programma dan ook gestoken wordt, het doel blijft zoveel mogelijk geld ophalen. QR-Kassa biedt de mogelijkheid om het doneren zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken.  

 

Doneren met een mobiele telefoon

QR-Kassa maakt het mogelijk om via een QR-code donaties te ontvangen. U kunt ervoor kiezen om donaties te ontvangen met uw mobiele telefoon of met een afgedrukte QR-code. In beide gevallen maken de donateurs met hun mobiel simpel, snel en veilig een bedrag naar keuze over. Door de QR-code te scannen kunnen zij het gewenste bedrag doneren via hun vertrouwde bankapp. 

 

Donaties ontvangen met een mobiele telefoon

Het is nu mogelijk om met hetgeen wat u altijd bij de hand heeft, uw mobiele telefoon, donaties op te halen. Door in de QR-Kassa omgeving het te gewenste bedrag in te typen, verschijnt er een QR-code. De donateur scant de QR-code met zijn of haar mobiel en rond de betaling af in zijn of haar vertrouwde bankomgeving. Er verschijnt een groene vink door de QR-code op uw scherm, als de donatie is ontvangen. 

Donaties ontvangen met een QR-code afdruk

U hoeft niet aanwezig te zijn om donaties te ontvangen. Hang op een gewenste plek een QR-code op en donateurs kunnen hem scannen. Ze kunnen zelf bepalen welk bedrag ze overmaken. Het betaalproces gaat verder hetzelfde als bij een QR-code met een vast bedrag, veilig en snel in de vertrouwde bankomgeving. De QR-code kunt u op elk gewenst materiaal laten afdrukken. Er zijn daarom veel creatieve mogelijkheden om de QR-code te verwerken in bijvoorbeeld verschillende attributen of gebouwen.

Met QR-Kassa kunt uzelf een qr code maken voor donatie , << klik hier voor meer informatie >>.

 

 

 

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

ian-badenhorst-AxRUhmC50K4-unsplash

Strandtenten

Afrekenen in uw strandtent. Dat gaat nu met contant geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar…

glazenwasser-mobiel-betalen-qr-kassa

Glazenwassers

Als glazenwasser komt u op verschillende locaties. Het schoonmaken van ramen, kozijnen en/of gevelbekleding hebben uw focus.

electrician-2755683_1920

Elektriciens

Als elektricien kunt u direct met uw klant afrekenen nadat uw klus erop zit. Zo heeft u meer focus op uw specialisme…

nick-hillier-ozKgHSxluxQ-unsplash

Foodtrucks

Een foodtruck onderhouden kost tijd en geld. Inkopen, standplaats, vergunningen en niet te vergeten de manier van betalingen ontvangen.