Beurzen Gebruikt u al QR-Kassa?

De betaaloplossing voor beurzen

beurs_kraampjes

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor beurzen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig. Met QR-Kassa tovert u iedere mobiel of tablet om in een betaalterminal die u op iedere locatie, binnen en buiten, kunt gebruiken. Een vaste internet-, WiFi- of bluetooth verbinding zijn hierbij niet nodig.

 

Meerdere betaalterminals nodig?

Geen probleem! U kunt van elke mobiele telefoon een betaalterminal maken. Zo hebben al uw medewerkers op de beurs een kassa op zak.

Doordat u zonder kosten een ongelimiteerd aantal betaalterminals kunt inzetten, kunt u eenvoudig de piekdrukte van evenementen opvangen zonder hoge kosten of investeringen. Het eenvoudige gebruik van QR-Kassa en de flexibiliteit maken het mogelijk dat bezoekers met hun telefoon op een klantvriendelijke manier snel kunnen betalen. In tegenstelling tot andere betaalmethodes, hoeven klanten geen extra app te installeren om te kunnen betalen.

 

Ontvang betalingen op locatie

Zelfs zonder telefoon of tablet kunt u betalingen ontvangen op beurzen. Denk aan een afdruk van een QR-code op bijvoorbeeld een poster, flyer of stand tijdens een evenement of beurs.Wilt u een betaling ontvangen? Laat uw klant de code scannen met zijn of haar mobiel, de klant geeft het te betalen bedrag in en rondt de betaling af in de vertrouwde bankapp. Een snelle, simpele en veilige manier om betalingen te ontvangen. Een QR-code op locatie zal conversieverhogend werken en u en uw klant veel tijd besparen.

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Waar wij ook te vinden zijn Gebruikt u al QR-Kassa?

slotenmaker-mobiel-betalen

Slotenmakers

Als slotenmaker wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

evenementen

Evenementen

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor evenementen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig.

cafe

Café

Afrekenen in het café. Dat gaat nu met contact geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar betaaloplossing voor u…

schilder-mobiel-betalen-qr-kassa

Schilders

Als schilder geeft u iedere ruimte weer een nieuwe look. Daarna wilt u natuurlijk direct afrekenen. Dat kan met QR-Kassa, de ideale betaaloplossing voor schilders.