Vakmensen Gebruikt u al QR-Kassa?

Scan en Betaal Hoe het werkt

  • U voert het bedrag in op uw telefoon.
  • Er verschijnt nu een QR-code op uw eigen telefoon.
  • U laat deze code zien aan de klant, die vervolgens de code met de eigen telefoon scant.
  • De klant rondt de betaling af in de eigen vertrouwde bankapp.
qr-kassa-mobiele-telefoon-als-betaalterminal

QR-Kassa, voor alle vakmensen Uw telefoon als veilige kassa

Direct afrekenen met uw klanten

Als vakman werkt u veel op locatie en bent u bezig met uw specialisme. Heeft u geen zin en tijd om achter onbetaalde facturen aan te zitten? Dat is met QR-Kassa ook niet meer nodig. In slechts enkele klikken verandert uw mobiele telefoon in uw eigen kassa die altijd en overal werkt. 

U kunt op locatie direct afrekenen met uw klant.

Geef het bedrag in op uw telefoon en laat uw klant de code scannen en vervolgens afronden in de eigen vertrouwde bankapp. U heeft direct afgerekend. QR-Kassa is dé ideale betaaloplossing voor vakmensen zoals loodgieters, stukadoors, timmerlieden, elektriciens, klusjesmensen en iedereen die op locatie werkt.  

Heeft u meerdere of tijdelijke medewerkers? 

Met QR-Kassa kunt u op ieder moment kosteloos extra telefoons activeren als veilige mobiele kassa. Een vaste internet-, wifi- of bluetooth verbinding zijn hierbij niet nodig. Zo kunt u zich als vakman focussen op waar u goed in bent.

logos_banken

Geld op uw rekening 100% Veilig

Voor iedere betaling die u wilt afrekenen wordt een QR-Code aangemaakt die is gekoppeld aan uw account. 

Aan uw account wordt uw bankrekening gekoppeld. U ontvangt de gelden via een derdengeldenrekening (net zoals bij de notaris) op uw eigen bankrekening.

Uw geld, is uw geld.

electrician-2755683_1920

Elektriciens

Als elektricien kunt u direct met uw klant afrekenen nadat uw klus erop zit. Zo heeft u meer focus op uw specialisme…

glazenwasser-mobiel-betalen-qr-kassa

Glazenwassers

Als glazenwasser komt u op verschillende locaties. Het schoonmaken van ramen, kozijnen en/of gevelbekleding hebben uw focus.

Loodgieters

Als loodgieter komt u op verschillende locaties. Het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en/of rioleringen…

qr-kassa-mobiele-telefoon-als-betaalterminal

Monteurs

Als monteur wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

schilder-mobiel-betalen-qr-kassa

Schilders

Als schilder geeft u iedere ruimte weer een nieuwe look. Daarna wilt u natuurlijk direct afrekenen. Dat kan met QR-Kassa, de ideale betaaloplossing voor schilders.

slotenmaker-mobiel-betalen

Slotenmakers

Als slotenmaker wilt u direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Daarom is QR-Kassa de ideale oplossing voor u. Veilig, snel en simpel.

stucadoor-qr-kassa-small

Stukadoors

Met QR-Kassa kunt u als stukadoor direct en overal afrekenen met uw klant nadat uw klus erop zit. Uw mobiel wordt uw veilige kassa.