Op locatie Gebruikt u al QR-Kassa?

QR-Kassa, inzetbaar op elke locatie Ontvang betalingen, overal en altijd

Wilt u dat uw klanten u overal gemakkelijk kunnen betalen?

Dan is QR-Kassa dé oplossing.  Denk maar eens aan Foodtrucks, festivals, bezorgers, strandtenten, collectanten en incassomedewerkers. Door uw mobiele telefoon in enkele klikken om te toveren in een veilige kassa, kunt altijd en overal betalingen ontvangen. U kunt na het openen van een account direct aan de slag, zonder de aanschaf van dure apparatuur of ingewikkelde bluetooth verbindingen.

Binnen, buiten, op de zaak of op locatie

QR-Kassa werkt altijd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over contant geld of dure betaalapparaten. QR-Kassa maakt betalingen ontvangen een stuk veiliger, eenvoudiger en voordeliger. Bovendien betaalt u geen abonnementskosten, maar alleen voor ontvangen betalingen.

Heeft u meerdere medewerkers of afrekenlocaties?

Geen punt!  U kunt van elke mobiele telefoon in enkele klikken een veilige kassa maken. Hierdoor heeft iedere medewerker altijd een eigen kassa op zak. Waar gaat u QR-Kassa voor gebruiken?

beurs_kraampjes

Beurzen

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor beurzen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig.

pizza-bezorger-qr-kassa

Bezorgers

Bezorgt u pakketten, maaltijden of misschien wel een gehele BBQ set? Wat u ook bezorgt, de vraag blijft: Hoe rekent uw klant af?

P1150116

Collecteren

Langs de deuren om zoveel mogelijk donaties te ontvangen voor het goede doel. Daar wordt naar gestreefd bij het collecteren.

Doneren

Hoe gaat u zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel? Een sportdag organiseren, spullen verkopen of uw donatie webpagina promoten?

evenementen

Evenementen

QR-Kassa is de perfecte betaaloplossing voor evenementen. Het huren van dure pinterminals of andere hardware is niet meer nodig.

nick-hillier-ozKgHSxluxQ-unsplash

Foodtrucks

Een foodtruck onderhouden kost tijd en geld. Inkopen, standplaats, vergunningen en niet te vergeten de manier van betalingen ontvangen.

QR-Kassa workshop

Wij organiseren regelmatig gratis workshops in ons prachtig gelegen kantoorpand in de haven van Huizen.

Tijdens deze gezellige en leerzame workshops wordt u onder het genot van een hapje en een drankje precies uitgelegd hoe QR-Kassa werkt en beantwoorden we al uw vragen.

qr-kassa-workshop-bij-digiwallet

Heeft u nog vragen? Kijk tussen onze veelgestelde vragen