Horeca Gebruikt u al QR-Kassa?

qr-kassa-mobiel-betalen-op-terras

Uw telefoon is uw Kassa Direct afrekenen

QR-Kassa is laagdrempelig en kostenbesparend voor iedere ondernemer.

Geen gedoe met contact geld of wachten op een pinterminal.

Uw telefoon is de kassa.

  • Scannen
  • Afrekenen
  • Klaar

QR-Kassa, ideaal voor de horeca Achter de bar, op het terras en op locatie

QR-Kassa is in het bijzonder geschikt voor alle bedrijven in de horeca.

Indien gewenst heeft iedere medewerker altijd een kassa op zak. Bijvoorbeeld op het terras, op het strand, op een foodtruckfestival, op locatie tijdens een evenement of gewoon achter de bar.

Heeft u het druk of een evenement ?

Met QR-Kassa kunt u op ieder moment kosteloos extra telefoons activeren als Kassa. Ook is de QR-Kassa te combineren is met uw bestaande kassasysteem.

Omzetverhogend & tevreden klanten
Misschien wel het allergrootste voordeel voor u als ondernemer is, dat het omzetverhogend werkt. Wachten tot de pinterminal beschikbaar is hoeft niet meer. 

Uw werknemers en klanten zullen het als positief, innovatief en prettig ervaren. Uw medewerkers hebben altijd een kassa bij zich en uw klanten kunnen snel en gemakkelijk ter plekke via de eigen vertrouwde bankapp betalen.

Betalen in de Horeca? QR-Kassa is de oplossing.

cafe

Café

Afrekenen in het café. Dat gaat nu met contact geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar betaaloplossing voor u…

nick-hillier-ozKgHSxluxQ-unsplash

Foodtrucks

Een foodtruck onderhouden kost tijd en geld. Inkopen, standplaats, vergunningen en niet te vergeten de manier van betalingen ontvangen.

ian-badenhorst-AxRUhmC50K4-unsplash

Strandtenten

Afrekenen in uw strandtent. Dat gaat nu met contant geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar…

qr-kassa-mobiel-betalen-op-terras

Terrassen

Afrekenen op het terras. Dat gaat nu met contant geld of, in de meeste gevallen, met de pinpas. Wij hebben dé kant-en-klaar…